Rescatat 'in extremis' de ser atropellat pel tren a Madrid

Un policia fora de servei protagonitza un rescat trepidant d’un home que havia caigut a la via segons abans que passara el comboi

Un policia fora de servei es llança, sense dubtar, a rescatar l'home que havia caigut a les vies / Policia Nacional

La perícia i l’agilitat d’un policia fora de servei ha deixat una imatge colpidora, i per instants angoixants, a l’estació d’Embajadores dels trens de rodalies de Madrid. L’agent s’ha llançat, pocs segons abans que passara el tren, a rescatar un home que havia caigut a les vies.

En els a penes 40 segons de les imatges, difoses per la Policia Nacional, s’aprecia com un vianant que esperava en l’andana de l'estació subterrània d'Embajadores avança fins a la vora i cau a les vies. En veure’l, el policia no ho dubta i es llança a rescatar-lo només uns segons abans que el comboi entrara a l’estació.

De fet, donada la proximitat del tren, l’agent no va tindre temps de traure’l de les vies i el va resguardar en l’espai que hi havia entre la via i l’andana mentre passava el tren. Una vegada passat l’esglai, ja el va pujar fins a l’andana fins que van arribar agents de servei.

Els policies el van portar fins a un centre sanitari, on l’home va ser atés per una ferida que s’havia fet en caure a la via, i posteriorment el van arrestar per un presumpte delicte de desorde públic.

També et pot interessar

stats