Requisen més de 200.000 historials de les clíniques d’iDental de la Comunitat Valenciana

Les clíniques de València i d'Alacant superen els 70.000 expedients cada una, mentre que a la de Betxí hi ha 10.000 historials.

El passat divendres, 3 d’agost, el jutjat d'instrucció número 5 de l'Audiència Nacional va ordenar a la Policia Nacional que recuperara els historials mèdics dels pacients afectats pel tancament dels centres d'iDental
El passat divendres, 3 d’agost, el jutjat d'instrucció número 5 de l'Audiència Nacional va ordenar a la Policia Nacional que recuperara els historials mèdics dels pacients afectats pel tancament dels centres d'iDental / Manuel Bruque (Efe)

La Policia Nacional ha requisat més de 200.000 historials mèdics de pacients rescatats de les clíniques d'iDental de la Comunitat Valenciana. La Direcció General d'Alta Inspecció de la Conselleria de Sanitat classificarà els historials per a poder lliurar-los als usuaris o afectats de les clíniques iDental que els sol·liciten.

En concret, en la clínica de València, superen els 70.000 expedients de pacients afectats pel tancament i, en la d'Alacant, també voregen la mateixa xifra, mentre que la clínica de Betxí està buida i suma uns altres 10.000 historials. Segons la Conselleria de Sanitat, falten per concretar els d'Alfafar i Elx, però, en total, superen els 200.000 historials a la Comunitat Valenciana.

El passat divendres, 3 d’agost, el jutjat d'instrucció número 5 de l'Audiència Nacional va ordenar a la Policia Nacional que recuperara els historials mèdics dels pacients afectats pel tancament dels centres d'iDental. 

El tancament de les clíniques iDental ha afectat milers de pacients en 24 ciutats espanyoles, tantes com seus tenia l'empresa, fins al punt que el jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata va decidir assumir la recerca pel presumpte frau.

També et pot interessar

stats