Es reprenen les obres en els viaductes de la carretera N-232 a Morella

Estaven aturades des de divendres a causa de les fortes ràfegues de vent en la zona.

Les grues estan col·locant les últimes bigues dels viaductes
Les grues estan col·locant les últimes bigues dels viaductes

Les obres de la carretera N-232 del nou port de Querol a Morella (Ports) s'han pogut reprendre amb normalitat aquest dilluns, després de tres dies d'aturada a causa de les fortes ràfegues de vent que han bufat en la zona des de divendres. L'actuació, que es duu a terme en el tram comprés entre la Bota i la Vallivana, ajudarà a millorar la comunicació entre l'interior i la costa de les comarques més septentrionals de la Comunitat Valenciana.

Les grues estan col·locant les últimes bigues dels viaductes, que permetrà estalviar les revoltes del port de Querol. Durant les obres previstes damunt de l'actual carretera, aquesta via està oberta a la circulació. Talls intermitents de quinze minuts per sentit permeten als enginyers completar l'actuació amb seguretat sense haver de bloquejar el trànsit per complet.

Més avant està prevista la col·locació de les bigues del pont més llarg, que és el de la Bota, una vegada acaben els treballs actuals. De moment, per a aquesta gran infraestructura ja han començat les actuacions d'excavació i fonaments.

També et pot interessar

stats