Rep l'alta la menor de deu anys apunyalada pel pare a Cabanes

L'home, de 40 anys, va matar l'altre fill, de 12 anys, i després i es va suïcidar.

Imatge d'arxiu del minut de silenci en homenatge al menor assassinat pel seu pare a Cabanes
Imatge d'arxiu del minut de silenci en homenatge al menor assassinat pel seu pare a Cabanes / À Punt NTC

La menor de deu anys apunyalada el passat 16 d'agost a Cabanes pel pare, que es va suïcidar després de matar l'altre fill, de 12 anys, ja ha rebut l'alta de l'Hospital General de Castelló, en el qual estava ingressada des d'aleshores.

Els fets van ocórrer la matinada del 16 d'agost quan, per raons que s'investiguen, l'home, de 40 anys, va apunyalar els dos fills i es va suïcidar a l'habitatge en què passava les vacances la família, veïna de Getafe. El menor de 12 anys va morir en el mateix lloc dels fets mentre que la filla va resultar ferida i traslladada a l'Hospital General. Fins al lloc es van mobilitzar dues unitats de SAMU, que va atendre la mare, de 39 anys, amb crisi d'ansietat i la xiqueta.

Es tracta d'una família resident a Getafe que passava les seues vacances d'estiu en uns apartaments pròxims a la platja, en la zona de Torre la Sal. Al jutjat d'instrucció número 1 de Castelló, en funcions de guàrdia, no li consten antecedents ni denúncies en el si de la família. A l'Ajuntament de Getafe tampoc li consta que la dona demanara ajuda en el servei d'assistència a víctimes de violència de gènere amb què compta el Centre Municipal de la Dona.

També et pot interessar

stats