Reobrin al trànsit la CV-70 després que s'haja controlat l’incendi de Confrides

El vent va complicar dilluns les tasques d’extinció dels efectius terrestres i aeris que intervenien en el foc

Part de la superfície cremada en l'incendi que es va declarar diumenge prop de la CV-60
Part de la superfície cremada en l'incendi que es va declarar diumenge prop de la CV-70 / À Punt NTC

La CV-70, que uneix el Comtat amb la Marina Baixa, s’ha reobert al trànsit després d’estar tallada des de diumenge a la nit, quan es va declarar l’incendi prop d’aquesta via al terme de Confrides. El foc, que es van estendre ràpidament cap a una zona de pins, ha quedat controlat a primera hora d’aquest dimarts, segons han confirmat des del Consorci de Bombers d’Alacant.

Aquesta font ha indicat, també, que s’està valorant el terreny afectat per a determinar quines són les següents tasques per a avançar cap a l’extinció. A boqueta de nit de dilluns es van retirar diversos mitjans i durant la nit han quedat dues unitats de bombers forestals, mentre que al llarg del matí de dimarts estava previst que s’incorporaren més mitjans.

Les ràfegues de vent que van bufar dilluns van complicar el treball dels bombers i brigadistes forestals, però també dels mitjans aeris disposats per a donar-los suport i accelerar el control de l’incendi. Ara per ara no s’ha oferit cap valoració de la superfície cremada. 

També et pot interessar

stats