Reobrin les platges de l'Arenal a Xàbia i d'Urbanova i Sant Gabriel a Alacant

Les tres han estat tancades durant 24 hores per un episodi de contaminació

Platja d'Urbanova a Alacant
Platja d'Urbanova a Alacant / Ajuntament d'Alacant

L'Ajuntament de Xàbia ha reobert aquest dissabte la platja de l'Arenal, després que els resultats de les analítiques de la Direcció de l'Aigua hagem sigut correctes. La platja ha estat tancada al bany durant 24 hores pels 'alts nivells de contaminació', per tercera vegada aquest mes de juliol.

També l'Ajuntament d'Alacant i la Direcció General d'Aigua de la Conselleria de Medi Ambient han reobert al bany les platges d'Urbanova i Sant Gabriel després d'un curt episodi de contaminació per enterococs que va fer que es tancaren aquest divendres.

Els resultats de les anàlisis efectuades divendres a les platges del Saladar d'Urbanova i Sant Gabriel, en l'accés sud a la ciutat i que s'han conegut aquest dissabte són conformes i normals, per la qual cosa hui tornen a onejar la bandera verda.

En les primeres comprovacions fetes per l'ajuntament per a localitzar l'origen de la presència d'aquest bacteri en les aigües s'han descartat possibles abocaments procedents de l'emissari i la depuradora en la zona de Sant Gabriel, així com fugues de la xarxa controlada per Aigües d'Alacant, informa el consistori en un comunicat.

També et pot interessar

stats