Reobrin l'A-7 a Riba-roja de Túria i l'A-3 a Quart de Poblet, tallades per la pluja

L’aigua i el fang també han fet interrompre la circulació a la CV-133 a Canet lo Roig i la CV-130 a Sant Mateu

Estat del trànsit en el quilòmetre 321 de la A-7
Estat del trànsit en el quilòmetre 321 de l'A-7 / DGT

L'acumulació d'aigua per la segona DANA de la tardor al nostre territori ha obligat a tallar un total de quatre carreteres. Les vies afectades són l'A-3 a Quart de Poblet; l'A-7 a Riba-roja de Túria; la CV-113 a Canet lo Roig i la CV-130 a Sant Mateu. A hores d'ara, tant l'A-3 com l'A-7 s'han pogut reobrir.

En concret, s'ha tallat per inundació l'A-3 al seu pas per Quart de Poblet, en el quilòmetre 345, en sentit Madrid i s'ha habilitat un desviament per la CV-410, segons ha informat la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.

D'altra banda, l'aigua i el fang han obligat a interrompre la circulació en els tres carrils de la A-7, a partir del quilòmetre 335, al seu pas pel terme municipal de Riba-roja de Túria, en sentit Alacant. El trànsit s'ha redirigit cap a la V-30 sentit València i per la CV-370.

Altres tres vies presenten "problemes generals": la CV-370 en el polígon industrial la Cova; la mateixa carretera entre Manises i Riba-roja de Túria i la CV-374 entre Loriguilla i Riba-roja de Túria.

També et pot interessar

stats