Renfe ven 25.000 bitllets de l'AVLO València-Madrid en quatre hores

La ruta dels nous combois d'alta velocitat de baix cost començarà a operar a partir del pròxim 21 de febrer

Trens Avlo estacionats en l'estació de Madrid-Porta d'Atocha
Trens Avlo estacionats en l'estació de Madrid-Porta d'Atocha / Renfe

Renfe ha informat aquest divendres que ahir va vendre 25.000 bitllets en quatre hores del nou AVLO Madrid-València, el seu servei d'alta velocitat de baix cost per a viatjar entre totes dues ciutats i la ruta de les quals començarà a operar a partir del pròxim 21 de febrer.

Segons han recordat fonts de Renfe, l'empresa va iniciar la comercialització dels bitllets a les 20:00 hores d'aquest dijous. Els tiquets han eixit a la venda amb preus que van des de set euros. Inicialment s'oferiran fins a sis trajectes diaris (tres per sentit), la qual cosa suposa 2.220 places d'AVLO al dia.

Renfe comercialitzarà els bitllets en una única classe i gestionarà la seua venda a través d'un "sistema dinàmic" que oferirà al client el millor preu disponible a cada moment.

A més, els viatgers podran completar el seu bitllet, que inclou una maleta de cabina i una bossa de mà, amb serveis addicionals com la selecció de seient, canvis i anul·lacions o equipatge addicional.

Els menors de catorze anys tindran una tarifa bàsica de cinc euros, sempre que vaja acompanyada de l'emissió d'un bitllet d'adult, i també hi haurà descomptes per a famílies nombroses, concretament del 20% per a les de categoria general i del 50% per a les de categoria especial.

Quant a la ruta, quatre dels sis trens d'AVLO que Renfe operarà diàriament pararan en les estacions de Cuenca Fernando Zóbel i Requena-Utiel.

Aquesta és la segona ruta que llança Renfe a través del seu servei d'alta velocitat de baix cost després de la de Madrid-Barcelona, que va començar a operar el passat 23 de juny amb la liberalització del transport ferroviari de viatgers.

També et pot interessar

stats