Renfe recupera quatre serveis de Rodalies entre València i Gandia els caps de setmana

Indignats amb Renfe considera el canvi “insignificant” i “cosmètic”

Imatge d'arxiu d'un tren de rodalies
Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies / Renfe

Renfe recupera a partir d’aquest dissabte els serveis de Rodalies dels caps de setmana entre València Nord i Platja i Grau de Gandia. En concret, són quatre serveis, dos per sentit, que circularan els caps de setmana i festius, els mateixos que abans de l’"adaptació" del servei que es va establir al Nucli de València durant el mes de desembre passat.

Amb aquesta nova programació, "adaptada a la demanda", s'incrementen els serveis dels caps de setmana en la línia C-1, que passen de 33 a 37 trens per dia els dissabtes, diumenges i festius, 19 dels quals en sentit a Gandia i 18 en sentit a València Nord, segons ha informat Renfe.

Els trens amb origen i destinació València Platja i Grau de Gandia tindran eixida des de València Nord a les 8:11 i a les 18:11 hores i en sentit invers, des de Platja i Grau de Gandia, n'eixirà un al matí a les 9:32 i un altre a la vesprada, a les 19:32 hores.

En declaracions a À Punt NTC, el portaveu d'Indignats amb Refe, Juan Ramón Ferrandis, ha qualificat en declaracions d'“insignificant” i “cosmètic” aquest canvi. La plataforma ha tornat a demanar a la classe política “un calendari amb compromisos reals, no paraules”.

També et pot interessar

stats