Renfe estableix nous horaris en la línia C6 després de l'incendi provocat pel robatori de coure a l'estació de Massalfassar

Es reforça també amb autobusos la connexió entre València i Castelló de la Plana per a compensar la cancel·lació de trens a causa dels danys en la infraestructura ferroviària

Rodalia de València incorpora la devolució ràpida de bitllets en cas de retards
Un tren de rodalia, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

Renfe ha programat des d'aquest dilluns nous horaris en la línia de rodalia C6, que connecta València i Castelló de la Plana, i ha reforçat el servei, a més, amb autobusos. Els canvis, que s'han comunicat a través de les xarxes socials, arriben després que un robatori de coure el passat 21 de desembre a l'estació de Massalfassar (Horta Nord) provocara un incendi que ha afectat el servei ferroviari en les últimes setmanes, amb una allau de retards i cancel·lacions.

L'incident ha obligat Renfe a redissenyar de manera provisional i conjuntament amb Adif tot el servei ferroviari entre les dues ciutats, ja que s'ha restringit la capacitat de circulació de combois. Els nous horaris de la línia C6 es poden consultar en el perfil de Twitter de Rodalies València.

El govern espanyol té previst presentar aquesta setmana el pla de xoc promés a la Generalitat per a una millora efectiva del servei de rodalia a la Comunitat Valenciana. L'any 2021 s'ha tancat amb 7.600 cancel·lacions i més d'11.000 trens amb retards. El deteriorament del servei ha provocat la pèrdua d'onze milions d'usuaris en deu anys, segons la memòria anual de Renfe. 

També et pot interessar

stats