Renfe duplica les places de tretze trens de Rodalies entre Alacant i Múrcia pel Bando de la Huerta

S’ofertaran 6.000 places addicionals per a poder gaudir del dia gran de les festes murcianes, declarat d'Interés Turístic Internacional

Estació de tren de Múrcia en una imatge d'arxiu
Estació de tren de Múrcia en una imatge d'arxiu / Europa Press

Renfe duplicarà aquest dimarts les places de tretze trens de Rodalies entre Alacant i Múrcia amb motiu de la celebració del Bando de la Huerta, segons han informat fonts de la companyia en un comunicat.

En concret, s’ofertaran 6.000 places addicionals en trens de la línia C-1 entre Múrcia i Alacant, cosa que suposa un increment del 66% sobre l'oferta habitual.

A més, la companyia reforçarà els serveis entre Múrcia i Cartagena amb tres trens especials amb eixida cap a Cartagena des de la capital murciana a les 19:30, les 20:40 i les 23:00 hores.

El Bando de la Huerta és una festa declarada d'Interés Turístic Internacional, el dia més gran de la setmana de les Fiestas de Primavera, de la ciutat de Múrcia, que consisteix en una gran desfilada i és el gran dia de les festes murcianes.

Entre Múrcia i Alacant circulen diàriament, des del 20 de desembre de 2022, per la línia d'altes prestacions, setze trens Avant, huit per sentit, amb parades intermèdies a Beniel, Oriola-Miguel Hernández, Callosa, Coix i Elx AV, i amb una oferta de 3.776 places.

També et pot interessar

stats