Els reis Felip VI i Letícia presidiran l'entrega dels Premis Rei Jaume I el 25 de novembre

La cerimonia d'entrega tindrà lloc com cada any a la Llotja de València

Una imatge d'arxiu de l'entrega dels guardons a la Llotja
Una imatge d'arxiu de l'entrega dels guardons a la Llotja / Fundación Premios Rey Jaime I

Els reis d'Espanya, Felip VI i Letícia, presidiran el pròxim 25 de novembre la cerimònia dels Premis Rei Jaume I 2022, que tindrà lloc com cada any a la Llotja de València. Aquests guardons reconeixen la investigació, el desenvolupament científic i l'emprenedoria a Espanya.

En la cerimònia es lliuraran els guardons als premiats de les sis categories en les quals es divideixen aquests guardons: Premi Rei Jaume I Investigació Bàsica a Jesús María Sanz Serna; Premi Rei Jaume I Economia a Marta Reynal-Querol; Premi Rei Jaume I Investigació Mèdica a Antonio M. de Lacy Fortuny; Premi Rei Jaume I Protecció Medi Ambient a Emilio Chuvieco Saliner; Premi Rei Jaume I Noves Tecnologies a Montserrat Calleja Gómez, i Premi Rei Jaume I a l'Emprenedor a Ángela Pérez Pérez.

Aquests premis compten amb el patrocini d'Air Liquide Healtcare, CaixaBank (Investigació Mèdica), Fundació Iberdrola (Protecció del Medi Ambient), Ajuntament de València (Noves Tecnologies) i Mercadona, EDEM, AVE (Emprenedor). A més, les distincions tenen el suport d'entitats com a Autoritat Portuària de València, Boluda Corporación Marítima, Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, Fundació Banc Santander, Pavasal, RNB, SPB, Grup Vectalia, CEV i Logifruits.

També et pot interessar

stats