Recuperen 6.700 peluixos, 360 figures d'animació i altres productes furtats en cinc empreses valencianes

Els objectes trobats a Llíria i Paterna sumen un valor de quasi 100.000 euros i ja els han retornat als propietaris

Productes robats recuperats a immobles a Paterna i Llíria / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han recuperat a les localitats de Paterna (Horta Nord) i Llíria (Camp de Túria) nombrosos objectes procedents de diversos robatoris amb força perpetrats en els últims mesos en empreses situades a la província de València. Com a resultat de l'operació s'han detingut dues persones, una dona i un home de 41 i 46 anys respectivament, com a presumptes autors de delictes de robatori amb força i un altre contra la salut pública, atés que també es va desmantellar una plantació de marihuana en un dels immobles registrats. 

La brigada local de la policia judicial de la comissaria local de Paterna va començar la investigació el mes d'octubre, en assabentar-se que a la localitat es venien objectes procedents de robatoris comesos en diversos polígons industrials de la província de València.

Després de diverses perquisicions, els agents van practicar dues entrades i registres, una en un domicili de Paterna i una altra en un xalet de Llíria i van recuperar una llavadora, dues motocicletes, tres televisors, cinc patinets elèctrics, set cintes de córrer, 35 caixes de productes d'una companyia d'entreteniment infantil, 360 figures de col·lecció d'una sèrie animada, 1.180 cigarrets electrònics i 6.703 peluixos. A més, en el xalet van desmantellar una plantació de marihuana i van confiscar substància amb un pes total de set quilograms.

La investigació va culminar amb la detenció de la parella, així com l'esclariment de cinc robatoris amb força perpetrats a empreses situades a la província de València. Posteriorment, els objectes recuperats, que tenien un valor de quasi 100.000 euros, es van retornar als propietaris. 

Els arrestats, amb antecedents policials, van ser posats en llibertat després de prestar declaració i no sense abans ser advertits de l’obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan siguen requerits.

També et pot interessar

stats