Els rectors de les universitats valencianes demanen al Consell que s'avance en el pla de finançament

Així s'ha expressat la rectora de la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón, i nova presidenta de la Conferència de Rectors de les Universitats Públiques Valencianes.

VÍDEO | Els rectors de les universitats valencianes demanen al Consell que s\'avance en el pla de finançament

Els rectors de les universitats públiques valencianes demanaran a la Generalitat que s'inicien les taules de treball per a establir un marc plurianual de finançament.

La rectora de la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón, i nova presidenta de la Conferència de Rectors de les Universitats Públiques Valencianes (CRUPV) ha exlicat que fan aquesta demanda "per a assignar recursos de forma adequada a les universitats". Així mateix, ha assegurat que és "l'única manera" que tenen per a poder "planificar el sistema universitari valencià".

Alcón ha mantingut una reunió amb la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i el de la Universitat Miguel Hernández, Jesús Tadeo Pastor, en què han acordat demanar una reunió amb la Conselleria d'Educació per a transmetre-li el "full de ruta" de les universitats públiques valencianes.

També et pot interessar