Els rectors de les universitats valencianes demanen al Consell que s'avance en el pla de finançament

Així s'ha expressat la rectora de la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón, i nova presidenta de la Conferència de Rectors de les Universitats Públiques Valencianes.

Els rectors de les universitats valencianes demanen al Consell que s'avance en el pla de finançament

Els rectors de les universitats públiques valencianes demanaran a la Generalitat que s'inicien les taules de treball per a establir un marc plurianual de finançament.

La rectora de la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón, i nova presidenta de la Conferència de Rectors de les Universitats Públiques Valencianes (CRUPV) ha exlicat que fan aquesta demanda "per a assignar recursos de forma adequada a les universitats". Així mateix, ha assegurat que és "l'única manera" que tenen per a poder "planificar el sistema universitari valencià".

Alcón ha mantingut una reunió amb la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i el de la Universitat Miguel Hernández, Jesús Tadeo Pastor, en què han acordat demanar una reunió amb la Conselleria d'Educació per a transmetre-li el "full de ruta" de les universitats públiques valencianes.

També et pot interessar