El Rànquing de Xangai situa la UPV com a millor universitat politècnica d'Espanya

La institució dirigida per Francisco Mora se situa també com a sisena millor universitat a l'Estat.

Una imatge d'estudiants
Una imatge d'estudiants / UPV

L' Academic Ranking of World Universities, més conegut Rànquing de Xangai, situa la Universitat Politècnica de València (UPV) com la millor politècnica d'Espanya. Aquest reconegut indicador internacional de prestigi universitari ha fet públiques aquest dimarts les últimes dades. L'ascens de la institució dirigida per Francisco Mora al rang 301-400, suposa un avanç significatiu respecte a l'edició de l'any anterior (401-500). Aquesta millora està motivada, en bona part, per l'elevat nombre de científics reconeguts entre els seus docents. La UPV és l'única politècnica del país inclosa entre les 500 millors universitats del món.

El podi en aquest camp el completen la Universitat Politècnica de Madrid (UPM), situada en el rang 501-600, i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), que figura en el 701-800.

En la consideració general, el Rànquing de Xangai inclou per setzena vegada consecutiva la UPV en l'elit universitària internacional i la situa, a més, com a sisena millor universitat d'Espanya, empatada amb l'Autònoma de Madrid, la Pompeu Fabra i la Universitat del País Basc. Millora l'anterior posició, en 2019 ocupava el huité lloc.

També et pot interessar

stats