La ràdio d'À Punt celebra els cinc anys

L’11 de desembre del 2017 la veu de Jèssica Crespo al capdavant del programa Al ras trencava un silenci que havia durat anys

El moment de bufar el pastís
El moment de bufar el pastís

Aquest diumenge es compleixen cinc anys de la recuperació de la ràdio pública valenciana. Un 11 de desembre del 2017 la veu de Jèssica Crespo, al capdavant del programa Al ras, era l’encarregada d’estrenar aquesta nova etapa que deixava enrere anys de silenci.

Es recuperava així una ràdio de proximitat en clau valenciana. Per a Òscar Martínez, presentador i editor de Les notícies del matí, va tornar un servei “que ens conta el que passa ací i el que passa en el món en la nostra llengua i des de la nostra perspectiva”.

En un primer moment, els programes no cobrien tota la graella, però la situació va canviar quan s'incorporà la redacció. Aleshores van arribar esports, magazins i musicals que des d'octubre del 2018 s’emeten des dels quatre estudis de Burjassot: Toni Mestre, Rosa Solbes, Emili Gisbert i Al vent.

Per a celebrar-ho el plató de la ràdio es trasllada aquest diumenge a l'Estació del Nord de València, amb programes en directe com Podríem fer-ho millor i Territori sonor i la música en viu de Mafalda, Cactus, Sandra Monfort, Tito Pontet, Candela Roots i Veta.

També et pot interessar

stats