La ràdio d’À Punt celebra cinc anys

La ràdio ix al carrer durant la primera setmana de desembre per a oferir una programació especial des del vestíbul de l'Estació del Nord de València

La ràdio d'À Punt fa 5 anys
La ràdio d'À Punt fa 5 anys / À Punt
02 de desembre 2022 - 11:19

La ràdio d’À Punt compleix cinc anys l’11 de desembre i per a celebrar-ho el programa degà de l’emissora Territori sonor traslladarà la música de les ones al carrer. L’espai musical de la ràdio pública valenciana és l’amfitrió d’una festa en què participaran tots els programes de la cadena i a la qual volem que se sumen els oients i la ciutadania que trafega cada dia per la ciutat.  

Per això s’instal·larà del 5 a l’11 de desembre un estudi mòbil en un espai emblemàtic de la ciutat de València com és l'Estació del Nord gràcies a la col·laboració de Las Tiendas de la Estación.

Els dies 5, 7 i 9 de desembre podrem gaudir de les actuacions dels grups Badlans, Ona Nua, Mireia Vives i Borja Penalba, i Òscar Briz, entre altres, a la façana principal de l'Estació del Nord de València: actuacions i entrevistes que podrem sentir també a través de la ràdio d’À Punt perquè Manuela Alandes, presentadora de Territori sonor, farà de mestra de cerimònies i connectarà en directe amb els programes i informatius al llarg de la setmana en diferents horaris.

Algunes i algunes de les persones que fan possible la ràdio d'À Punt
Algunes i algunes de les persones que fan possible la ràdio d'À Punt / À Punt

La primera parada serà el magazín Pròxima parada amb Susanna Lliberós i Joan Espinosa, entre les  15:30 i les 19:00 del dilluns 5 de desembre. El dimecres, 7 de desembre, serà el torn de Les notícies del matí amb Clara Castelló  i El rall amb Helena Montaner, des de les 11:30 fins a les 13:30 hores. I divendres, les actuacions musicals es colaran també en l’espai  Els esports À Punt amb Fermín Rodríguez  i Les notícies del migdia.

El colofó de la setmana arribarà l’11 de desembre, data de l’aniversari, de la mà del programa dels caps de setmana Podríem fer-ho millor amb Susa Calafat al capdavant de l’equip més agosarat de l’emissora pública, i que s’emetrà des de les 09:00 h fins a les 12:30, en directe, i pel qual passaran, entre molts altres convidats, les veus de la ràdio que cada dia ens acosten l’actualitat i el que passa a casa nostra.

I la cirera del pastís la posarà Territori sonor, de vesprada, amb tres hores de música en directe des del vestíbul de l'Estació del Nord de València amb la participació dels grups de música més destacats del panorama valencià. Alguns d’ells, Mafalda, Cactus, Sandra Monfort, Candela Roots, Tito Pontet i Veta.

La ràdio d’À Punt celebra cinc anys
La ràdio d’À Punt celebra cinc anys / À Punt

Tot açò amb sorpreses i regals per a celebrar amb els oients la seua fidelitat a l’emissora de la ràdio pública. 

També et pot interessar

stats