Quique Dacosta: “Aspirem a aconseguir tres estreles Michelín també a Madrid”

El xef és el director gastronòmic dels cinc espais que formen el Restaurant Mandarín Oriental de l'Hotel Ritz

Dacosta, en en restaurant Mandarin Oriental a Madrid
Dacosta, en un dels restaurants Mandarín Oriental a Madrid

El xef Quique Dacosta dirigirà gastronòmicament els cinc espais diferents que acull el restaurant Mandarín Oriental, ubicat al renovat Hotel Ritz de Madrid. Dacosta ha explicat les propostes i els conceptes d’aquesta nova aventura. Ha detallat que el projecte va arrancar fa cinc anys. “Amb mi venen gustos, formes de cuinar, l'ADN i el sentiment”, ha assenyalat el xef valencià. “És una oportunitat fantàstica per fer com una ambaixada de la Comunitat Valenciana a Madrid”, ha explicat. El xef, que va aconseguir tres estreles Michelín al seu restaurant Quique Dacosta Restaurante a Dénia i dos per a El Poblet de la ciutat de Valencia, ha assegurat que "en aquest restaurant aspirem a aconseguir tres estreles Michelín també".

El xef ha explicat alguns detalls d’aquest projecte que té com a cap de cuina l’antic xef del mític restaurant Zalacaín de Madrid, el primer tres estreles espanyol, que va tancar al final de l’any passat. Dacosta també ha parlat de la tria i utilització dels ingredients que té ben present el temps actual. “És un projecte extraordinari i un repte al mateix temps, un projecte il·lusionador que dona de menjar a 400 persones i que és un pulmó d’oxigen per al turisme i també per a la ciutat”, ha resumit. 

També et pot interessar