Queden lliures amb mesures cautelars els detinguts per la presumpta violació en grup de Vila-real

El jutjat de guàrdia de Castelló de la Plana va prendre la decisió, a petició de la Fiscalia de Menors, en substitució del jutjat de menors per ser cap de setmana

Desmuntatge de la carpa de les festes de Vila-real, en una zona pròxima on presumptament van ocorrer els fets
Desmuntatge de la carpa de les festes de Vila-real, en una zona pròxima on presumptament van ocorrer els fets / À Punt NTC

El jutjat de guàrdia de Castelló ha decretat, a petició de la Fiscalia de Menors, la posada en llibertat amb mesures cautelars d'allunyament i prohibició de comunicació amb la víctima dels tres menors detinguts per, presumptament, haver violat una jove de 18 anys divendres passat a Vila-real, segons han informat fonts judicials.

La decisió final la va adoptar el diumenge el jutjat de guàrdia de Castelló en substitució del jutjat de menors d'aquesta ciutat per ser cap de setmana, segons les fonts citades.

La policia va informar aquest dilluns de la detenció, per una possible violació en grup a una xica de 18 anys, de quatre menors, però les fonts citades han precisat que només tres passaren a disposició de la Fiscalia corresponent. És probable que el quart menor presumptament implicat fora inimputable per la seua edat, encara que aquest extrem no s'ha pogut confirmar.

També et pot interessar

stats