Ferit un camioner en afonar-se un pont de circulació restringida pel riu Segura

El pont tenia senyals amb limitació de tara a cinc tones i de prohibició de pas a vehicles pesants, encara que no es veuen molt perquè les tapen rames d'una olivera.

El pont sobre el riu Segura que uneix la pedania murciana de El Raal i la de La Basca, en Benil, afonat aquest dilluns
El pont pel riu Segura que uneix la pedania murciana d'El Raal i la de La Basca, aBenil, afonat aquest dilluns / Marcial Guillén (EFE)

Un camió formigonera que conduïa un veí d'Elx, que ha resultat ferit, ha provocat l'afonament d'un pont pel riu Segura entre la pedania murciana de El Raal i la de La Basca, a Beniel. El pont tenia senyals amb limitació de tara a cinc tones i de prohibició de pas a vehicles pesants, encara que no es veuen molt perquè les tapa una olivera.

El succés ha tingut lloc al voltant de les 16:30 hores i el camioner ha pogut eixir per la finestreta. Després, ha sigut traslladat a l'hospital Reina Sofia de Múrcia .

Tant l'alcaldessa de Beniel, María del Carmen Morales, com el nou de Múrcia, José Antonio Serrano, juntament amb el vicealcalde, Mario Gómez, que comparteixen les competències per al manteniment del pont, que no havia donat problemes durant dècades, s'han personat en el lloc de l'accident i s'han compromés a construir un pont nou com més prompte millor, en un termini d'uns tres mesos.

Segons ha declarat Morales, el camioner era d'Elx no coneixia la zona i havia tractat de passar per aquest pont perquè la carretera per la qual anava estava tallada per haver bolcat un camió carregat de llimes al voltant de les 13:40 hores.

També et pot interessar

stats