Quatre persones han perdut la vida a les platges valencianes des d'este dilluns

L'última víctima és una dona de 72 anys que ha faltat a la platja de la Mata, a Torrevella

Platja de La Mata, en arxiu
Platja de la Mata, en arxiu / Ajuntament de Torrevella

Quatre persones han perdut la vida a les platges valencianes des d'este dilluns, en concret, a la Costa Blanca. L'última d'estes víctimes és una dona de 72 anys a qui han trobat inconscient este dimarts a la platja de la Mata, a Torrevella (Baix Segura). Els equips sanitaris no han pogut fer res, segons ha detallat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Esta víctima se suma a les registrades durant el dilluns, jornada què van morir dos homes a platges de Calp (Marina Alta) i Oriola (Baix Segura), mentre que un tercer va ser traslladat des d'una platja de Benidorm a un centre hospitalari amb símptomes d'ofegament.

També dilluns, un home de cinquanta anys va morir a la platja de la Marina a Elx (Baix Vinalopó) cap a les 15 hores, segons va informar l'ajuntament il·licità. Els socorristes van traure el cos de l'aigua i van fer-li la maniobra de reanimació cardiopulmonar fins que han arribat al lloc efectius sanitaris del Servei d'Assistència Mèdica d'Urgències (SAMU), que finalment van certificar la mort de l'home.

També et pot interessar

stats