Quatre guàrdies civils ferits en l'incendi d'una casa a Sant Vicent del Raspeig

Els agents, que ja han rebut l'alta, van rescatar una dona de 83 anys i dos menors, que no patiren cap dany

El foc es va iniciar a la cuina del domicili
El foc es va iniciar a la cuina del pis / Europa Press

Quatre agents de la Guàrdia Civil van resultar ferits per inhalació de fum després d'extingir l'incendi d'una casa de Sant Vicent del Raspeig i rescatar els seus habitants: una anciana de 83 anys i dos menors de 9 i 12 anys.

L'incident va tindre lloc el 22 d'abril cap a les 14 hores. Els agents van ser alertats sobre un incendi que s'estava produint en un pis pròxim a la caserna.

Quan els sis agents van acudir al lloc, van tombar la porta a causa de la gran densitat de fum que eixia per les finestres del quart pis i van rescatar els residents: una dona de 83 anys i dos menors de 12 i 9 anys, els quals no van patir danys personals.

Proveïts d'extintors, van sufocar l'incendi, que s'havia iniciat en una paella que estava al foc i que després es va propagar per la campana extractora de la cuina.

Tot seguit, van arribar els bombers a l'habitatge, que van assegurar l'incendi i van extraure el fum de l'edifici.

A causa de la gran densitat de fum ocasionat i el risc d'explosió en trobar-se diverses bombones de gas exposades a una gran quantitat de calor, els agents mobilitzats van desallotjar tots els habitants del bloc de cases de quatre plantes, un total de 20 persones que no van resultar ferides.

A conseqüència de les tasques d'extinció, quatre dels sis guàrdies civils que van participar en el succés van haver de ser ingressats a la Clínica Vistahermosa i al Centre Hospitalari Perpetu Socors d'Alacant per inhalació de fum de caràcter lleu. Després de passar la nit en observació, van rebre l'alta al llarg del matí del 23 d'abril.

També et pot interessar

stats