Quatre ferits lleus en el xoc d'un tramvia i un turisme a l’avinguda Germans Maristes de València

El conductor del convoi ha sigut atés per una crisi d’ansietat i la conductora del vehicle ha sigut traslladada a l’hospital per a una revisió mèdica

Imatge de l'accident del tramvia de la L10 de València / À Punt NTC

Quatre persones han resultat ferides lleus aquest dilluns de vesprada per la col·lisió del tramvia de la línia 10 de València amb un vehicle a l’avinguda Germans Maristes de València, segons ha confirmat la Policia Local. A causa de l’accident, el tramvia s'ha sortit del carril per la qual cosa s'ha hagut d'interrompre el servei de la línia, tal com ha informat MetroValència a través de les xarxes socials. Quatre hores després de l’accident, la circulació de la Línia 10 s’ha restablit amb normalitat. 

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat diverses dotacions de Suport Vital Bàsic (SVB) i del Servei d’Assistència Mèdica d’Urgències (SAMU) que han atés el conductor del tramvia per una crisi d’ansietat. A més, han traslladat la conductora del vehicle fins a un hospital per a fer-li una revisió mèdica. També s’han desplaçat al lloc una ambulància convencional i una altra dels Bombers de l’Ajuntament de València. 

Pel que fa a les persones ferides, són una dona de 22 anys amb una contusió al maluc, a qui han traslladat a l’Hospital Clínic de València, i un home de 24 anys amb policontusions, que han evacuat a l’Hospital Doctor Peset. A les altres dues persones les han donades d’alta in situ

Segons ha informat el Centre de Gestió de Trànsit de l’Ajuntament de València, s’ha tancat l’avinguda Amado Granell des de l’avinguda de la Plata en direcció a Institut Obrer pel sinistre. 

La línia 10, que va entrar en funcionament el maig de 2022, connecta els voltants del Palau de les Arts i les Ciències i el barri de Natzaret amb el centre.

També et pot interessar

stats