Quatre detinguts per cultivar i vendre marihuana a Alzira

El grup criminal, integrat per tres homes i una dona, distribuïa a la menuda marihuana i cocaïna

 

Plantes de marihuana que cultivava el grup criminal desarticulat a Alzira
Plantes de marihuana que cultivava el grup criminal desarticulat a Alzira / À Punt NTC

La Policia Nacional ha desarticulat un grup criminal dedicat al cultiu, manipulat i posterior venda a la menuda de marihuana i cocaïna a Alzira i als pobles dels voltants, segons ha informat aquest cos policial. En l’operació s'han detingut quatre persones, tres homes i una dona, entre 27 i 49 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

A dos dels arrestats, a més, se'ls imputa un delicte de blanqueig de capitals, i a tres , el de defraudació de fluid elèctric.

Els agents van iniciar la investigació quan van tindre coneixement que un home podia estar dedicant-se a la compravenda, producció i distribució de substàncies estupefaents. Les perquisicions dels agents van permetre identificar quatre sospitosos, tres homes i una dona, que conformaven el grup criminal.

Després de diverses vigilàncies, els policies van fer dos registres domiciliaris, on van intervindre 400 plantes de marihuana, 255 grams d'aquesta substància, seca, preparada per al consum, dues bàscules de precisió i 350 euros.

Un dels detinguts, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial. La resta, ha quedat en llibertat després de declarar.

També et pot interessar

stats