Quart dia de deliberacions del jurat del cas Sala

Les sis dones i els tres homes que decidiran el veredicte continuen al Palau de Justícia d'Alacant en aïllament.

Miquel López (dreta) compareix davant el tribunal
Miquel López (dreta) compareix davant el tribunal / Morell (Efe)

Les sis dones i els tres homes del jurat popular del crim de Maria del Carmen Martínez, viuda de l'expresident de la CAM Vicente Sala, han représ les deliberacions per a decidir el veredicte. És el quart dia que el jurat està en aïllament, sense contacte amb tercers i sense telèfon mòbil.

Des de dijous, en jornades de fins a dotze hores, deliberen en una de les sales del Palau de Justícia d'Alacant per a decidir sobre la innocència o culpabilitat de l'únic acusat, Miguel López, gendre de la víctima. El veredicte a què arribaren divendres va ser rebutjat per la magistrada per un defecte de forma. 

Les deliberacions d'aquest diumenge coincideixen amb la jornada electoral, per la qual cosa si no hi ha veredicte a una hora prudent i algun dels jurats expressa el seu dret d'acudir a votar, la magistrada vetlarà perquè s'exercisca aquest dret, sempre acompanyats d'un agent de la policia per a assegurar-se que no es trenca la incomunicació.

S'afig la circumstància que el mateix Palau de Justícia és un dels col·legis habilitats per a obrir les urnes, i que allí hi ha huit meses electorals on estan citats per a votar centenars de ciutadans.

També et pot interessar

stats