Quaranta alumnes intoxicats al col·legi dels carmelites d’Alacant

Alguns pares del centre apunten que hi podria haver més afectats

Imatge d'arxiu del col·legi concertat Santa Maria del Carme, d'Alacant
Imatge d'arxiu del col·legi concertat Santa Maria del Carme, d'Alacant / Google

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha assegurat aquest dijous que està investigant una possible intoxicació alimentària que afecta quaranta d’alumnes del col·legi concertat Santa Maria del Carme d’Alacant, de l'Orde de les Carmelites, segons ha explicat a preguntes d'À Punt Notícies

Els alumnes afectats pateixen vòmits i diarrea i són estudiants de primària i de l'ESO, segons ha ampliat la Conselleria de Sanitat.

Alguns pares del centre escolar consideren que hi podria haver molts més afectats i, fins i tot, detallen que alguns dels menors intoxicats estarien ingressats, en estat lleu, en centres mèdics privats.

Davant dels fets, la presidenta de l’Associació de Mares i Pares de l’escola, Mercedes Caballero, ha assegurat a través d’un comunicat que l’AMPA ha compartit amb la direcció del centre la preocupació per l’estat de l’alumnat afectat. “En aquests moments, la prioritat és la recuperació de l’estudiantat i també localitzar l’origen del focus”, ha apuntat. 

Des de l’AMPA, diuen, confien en una “ràpida i eficaç” actuació del centre educatiu i la conselleria per a solucionar les incidències que han originat el brot, així com mesures per a prevenir aquesta situació en el futur. 

També et pot interessar

stats