Puig: "És difícil que puguen haver-hi mesures de tornada arrere"

El cap del Consell demana "corresponsabilitat" a la ciutadania i descarta noves restriccions per a frenar l'onada de contagis

El cap del Consell, Ximo Puig
El cap del Consell, Ximo Puig / À Punt NTC

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha demanat "corresponsabilitat" a la ciutadania per a frenar la nova onada de contagis per covid-19 i ha descartat, de moment, noves restriccions. "Si tots som corresponsables, anem en el camí correcte. És difícil que puguen haver-hi mesures de tornada arrere", ha dit a preguntes dels mitjans de comunicació després de la reunió de la comissió de seguiment del programa Bo Viatge Comunitat Valenciana.

Puig ha instat la ciutadania a respectar les mesures preventives com l'ús de la mascareta, la ventilació dels espais tancats o ser "molt prudents" respecte als contactes socials. "La corresponsabilitat és fonamental. No pot haver-hi la sensació permanent que el que fas és simplement perquè et diuen que ho has de fer", ha explicat Puig.

El cap del Consell ha avançat que aquest dimecres la comissió d'experts es reunirà per a abordar l'evolució dels contagis a la Comunitat Valenciana, després d'un cap de setmana en què la incidència en 14 dies ha pujat 76 punts fins a situar-se en 440,27 contagis per cada 100.000 habitants.

També et pot interessar

stats