Puig anuncia la pròrroga fins a maig de tots els contractes fets per la covid

Són 6.656 treballadors de la sanitat pública els que veuran prolongat el seu contracte per a atendre les necessitats de la pandèmia

Ximo Puig ha presentat aquest dijous en Castelló de la Plana el projecte definitiu de l'edifici Borrull
Ximo Puig ha presentat aquest dijous a Castelló de la Plana el projecte definitiu de l'edifici Borrull / GVA

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que es prorrogaran tots els contractes fet per la covid fins a maig de l'any que ve.

L'anunci de la pròrroga dels contractes com a reforç de la sanitat valenciana és un dels eixos estratègics de la Generalitat en la lluita contra la pandèmia al costat de "la vacunació i la corresponsabilitat", segons ha dit el cap del Consell.

En total són 6.656 treballadors de la sanitat pública que veuran prolongat el seu contracte per a atendre les necessitats de la pandèmia. A més, enguany la plantilla sanitària augmentarà un 10 %.

"Hem de ser conscients que aquesta pandèmia encara està entre nosaltres i que no serà fàcil superar-la", ha indicat Puig. El president ha demanat que "la prudència es mantinga per Nadal, amb mascareta, distància i ventilació i continuant vacunant, perquè no podem fer passos en fals".

L'edifici Borrull, per a la primavera del 2023

Puig ha fet aquest anunci en la presentació a la capital de la Plana del projecte definitiu de l'edifici Borrull. Aquest immoble serà la seu dels Serveis Socials de la Generalitat a Castelló i acollirà tota la Conselleria d'Igualtat i altres conselleries. La previsió és que estiga finalitzat la primavera del 2023.

També et pot interessar

stats