El PSPV-PSOE reclama a Facebook que permeta utilitzar la denominació oficial dels municipis valencians

En l'actualitat hi ha al voltant de 130 municipis valencians que no estan registrats en l'aplicació

Exemples de la situació que denuncia el PSPV-PSOE amb aquesta PNL
Exemples de la situació que denuncia el PSPV-PSOE amb aquesta PNL / À Punt NTC
27 d'agost 2022 - 12:25

El PSPV-PSOE ha presentat una proposició no de llei (PNL) amb què reclama a l'empresa Facebook que permeta als usuaris utilitzar la denominació oficial dels municipis valencians a l'hora d'indicar quin és el seu lloc de residència. La iniciativa, presentada per la diputada Mercedes Caballero, recull, a més, que els casos en els quals existisca una doble denominació oficial, la xarxa social mantinguen les dues acceptacions i done llibertat a les persones usuàries. 

En aquest sentit, la diputada socialista ha advertit que en l'actualitat hi ha al voltant de 130 municipis valencians que no estan registrats en l'aplicació, la qual cosa “suposa en una certa forma una discriminació territorial per als seus veïns i veïnes”. Caballero ha explicat que “no té sentit” que una persona de Torrent no puga posar en el seu perfil personal la seua procedència perquè solament se li permet posar “Torrente”. 

Així, Caballero ha recordat que Facebook continua sent una de les xarxes socials més utilitzades a tot el món i al mateix temps “és un important de font d'informació i publicitat de destinacions turístiques”. D’aquesta manera, el PSPV demana als organismes competents que inicien les accions oportunes perquè es resolguen els “errors que per defecte manté registrat el programa” i que s'incloga la denominació oficial dels municipis valencians.

També et pot interessar

stats