Problemes amb l'enllaç d'AstraZeneca per a la vacunació de la segona dosi en el professorat

La Conselleria Sanitat ha informat que la incidència estarà solucionada aquest dijous

SMS rebut pel professorat aquest dimecres
L'SMS que ha rebut el professorat aquest dimecres / À Punt NTC

Hi ha problemes tècnics amb l'enllaç d'AstraZeneca per a la vacunació de la segona dosi en el professorat. El sindicat STEPV s'ha fet ressò aquest dimecres de la queixa de professors i professores (vacunats en primera dosi amb AstraZeneca) que estan rebent un SMS de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a triar la vacuna que volen entre Pfizer (recomanada pel Ministeri en aquesta segona inoculació) i AstraZeneca. Segons les queixes, l'enllaç d'AstraZeneca no funciona.

"STEPV ha parlat amb la Conselleria d'Educació i ens han informat que han parlat amb Sanitat i que demà funcionarà l'enllaç", ha explicat el sindicat. La Conselleria de Sanitat ha confirmat en À Punt que la incidència estarà resolta demà dijous.

Vora 200.000 treballadors van rebre una primera dosi d'AstraZeneca al mes d'abril. Ara podran escollir si reben una segona dosi de la mateixa farmacèutica o si opten per la de Pfizer-BioNTech per a completar la immunització contra el coronavirus. 

La intenció de Sanitat és vacunar amb la segona dosi al personal docent entre el 21 de juny i el 12 de juliol. Aquest mateix dimecres, de fet, el secretari autonòmic d'Educació, Miguel Soler, ha explicat als sindicats que durant els pròxims dies cada treballador començarà a rebre un SMS al seu telèfon mòbil, en què li indicaran que el citaran per a completar la seua vacunació amb una segona dosi de Pfizer, i si la rebutja, es vacunarà amb AstraZeneca. Per a rebutjar vacunar-se amb Pfizer caldrà clicar en un enllaç que es facilitarà en el mateix SMS. Els missatges han començat a arribar aquesta vesprada.

També et pot interessar

stats