Les principals vies de la ciutat de València, a punt per a les Falles

L'Ajuntament accelera les obres de sanejament en avingudes com la del Cardenal Benlloch, Doctor Peset Aleixandre, Primat Reig, Alcalde Albors i Doctor Moliner

Obres a les principals avingudes de la ciutat de València
Obres a les principals avingudes de la ciutat de València / Ajuntament de València

La Regidoria del Cicle Integral de l'Aigua de l'Ajuntament de València ha donat prioritat a acabar les obres de sanejament que afectaven les principals vies de la ciutat abans de l'inici de les Falles. Aquesta setmana han finalitzat les intervencions en la xarxa de sanejament de l'avinguda del Cardenal Benlloch amb l'encreuament amb el carrer de Salvador Pau; en Doctor Peset Aleixandre, a la via de servei del pas inferior de General Avilés; en Primat Reig, a l'altura del carrer Ramon Asensio;  en el carrer de l'Alcalde Albors en l'encreuament amb l'avinguda Pérez Galdós i al carrer Doctor Moliner.

Les intervencions més importants han consistit a renovar col·lectors i corregir trencaments i dislocacions en les canonades. Aquestes són obres imprescindibles per a evitar la sedimentació de materials que es produeix en la xarxa urbana a causa del poc pendent dels col·lectors, conseqüència de l'orografia de la ciutat.

"Aquesta particularitat exigeix un manteniment continu de la xarxa", ha apuntat Elisa Valia, responsable de la Regidoria, que ha explicat que es tracta d'"intervencions estratègiques no molt costoses, però molt efectives".

Igualment, ha valorat l'esforç realitzat pel servei del Cicle Integral de l'Aigua perquè les obres d'aquestes vies tan importants per a la comunicació de la ciutat pogueren estar acabades a temps per a l'inici de les Falles.

També et pot interessar