La Primitiva deixa quasi sis milions d’euros a Alcàsser

L’encertant de la màxima categoria va segellar el bitllet en un estanc del poble de l’Horta Sud, que per primera vegada reparteix un premi gros

La persona afortunada, qui es desconeix la identitat, s'ha emportat un premi de quasi sis milions d'euros / À Punt NTC

El sorteig de la Primitiva ha deixat quasi sis milions d’euros a Alcàsser. El que es pregunta a hores d’ara tot el poble és qui haurà sigut l’afortunat que ha rebut la pluja de 5,9 milions aquest diumenge, en ser premiat amb el primer premi un únic bitllet, segellat en un estanc de l’avinguda de Joaquim Sorolla, el número 2 d’aquest municipi de l’Horta Sud.

El veïnat d’Alcàsser s’ha despertat aquest matí encuriosit per conéixer qui pot haver sigut el que ha encertat els cinc números i el reintegrament del sorteig de la Grossa de la Primitiva celebrada aquest diumenge i que s’endurà 5.922.251,17 euros.

Els propietaris d'aquest establiment confirmaven aquest dilluns a À Punt que desconeixen qui pot haver guanyat aquesta important quantitat de diners, ja que ningú s'havia acostat a comunicar-ho a aquest estanc que, per primera vegada, reparteix un premi gros. El fet que l'establiment estiga en una avinguda de pas per a molts vehicles fa pensar que potser l'afortunat no siga d'Alcàsser, perquè en moltes ocasions hi para gent d'altres municipis.

Aquells que no hagen resultat afortunats podran provar sort diumenge que ve, quan es sortejarà un fons de cinc milions d’euros per als encertants de la primera categoria.  

També et pot interessar

stats