Primeres nevades de l'hivern als Ports

El 112 ha decretat el nivell inicial d'alerta per nevades a l'interior de Castelló.

Primeres nevades de l'hivern als Ports

En la seua estrena, l'any 2021 ha regalat les primeres nevades de l'hivern a la comarca dels Ports. Municipis com Morella, Vilafranca i Castellfort s'han despertat amb els carrers i les teulades cobertes de neu i una baixada de les temperatures. Les precipitacions han tenyit el paisatge de blanc a la comarca, que llueix des d'aquest dilluns com una postal nadalenca. I molts han aprofitat l'oportunitat per a alçar els primers ninots de neu o lluitar en les primeres batalles de boles.

L'Agència Espanyola de Meteorologia havia anticipat gelades i una cota de neu als 1.000 metres que podria baixar, puntualment, als 800. Les previsions s'han complit i el Centre Coordinació d'Emergències ha activat el primer nivell d'alerta, la situació 0, per la possibilitat de nevades als Ports i al Baix Maestrat.

L'acumulació de neu ha dut els bombers forestals a actuar amb les màquines llevaneu a les carreteres CV-111 i CV-106 per a facilitar els accessos a municipis com Castellfort, Vallibona i la Pobla de Benifassà.

També et pot interessar