Primeres nevades de l'hivern als Ports

El 112 ha decretat el nivell inicial d'alerta per nevades a l'interior de Castelló.

La nevada ha vestit de blanc Morella, que llueix com una postal nadalenca en l'estrena de 2021

En la seua estrena, l'any 2021 ha regalat les primeres nevades de l'hivern a la comarca dels Ports. Municipis com Morella, Vilafranca i Castellfort s'han despertat amb els carrers i les teulades cobertes de neu i una baixada de les temperatures. Les precipitacions han tenyit el paisatge de blanc a la comarca, que llueix des d'aquest dilluns com una postal nadalenca. I molts han aprofitat l'oportunitat per a alçar els primers ninots de neu o lluitar en les primeres batalles de boles.

L'Agència Espanyola de Meteorologia havia anticipat gelades i una cota de neu als 1.000 metres que podria baixar, puntualment, als 800. Les previsions s'han complit i el Centre Coordinació d'Emergències ha activat el primer nivell d'alerta, la situació 0, per la possibilitat de nevades als Ports i al Baix Maestrat.

L'acumulació de neu ha dut els bombers forestals a actuar amb les màquines llevaneu a les carreteres CV-111 i CV-106 per a facilitar els accessos a municipis com Castellfort, Vallibona i la Pobla de Benifassà.

També et pot interessar

stats