Primeres cues per a comprar loteria

Les previsions apunten que enguany hi haurà rècord de vendes

Imatge de tres persones comprant loteria / À Punt NTC

Amb l'anunci presentat i quan falten cinc setmanes per al sorteig, ja es veuen cues a les administracions. Hi ha qui té molt clar el número, altres es deixen portar i fins i tot enguany la intel·ligència artificial ha pronosticat el número de la grossa.

Hi ha qui té molt clar quin número vol jugar, altres s'encomanen a la sort, alguns tenen predilecció per unes xifres, però tots busquen “comprar el número guanyador”. El pressupost varia segons la persona, segons l’atreviment i els estalvis de l’any. Tot i que molts diuen no ser molt jugadors, la majoria acaba jugant “pel comboi” i la il·lusió sempre tan promulgada en aquest sorteig de Nadal.

Les previsions apunten que enguany hi haurà rècord de vendes. Pràcticament, acaba de començar la campanya i les cues ja es formen en aquesta administració de Manises. “Les expectatives són bones perquè en comparació en l’any passat anem creixent”, explica Rafa Sanchis, gerent de l’administració número 3 de Manises. 

Molt són els números que ja tenen exhaurits, sobretot un que ha fet viral un vident per xarxes socials. “El teníem ja exhaurit d’abans, però la gent continua comprant aquest número tan viral”, diu Rafa.

Vidents i ara també la intel·ligència artificial pronostiquen quina serà la bola guanyadora. Xat GPT ha parlat i diu que el 03695 serà el número guanyador de la grossa. I com era previsible, només s'ha corregut la veu de la predicció s'ha esgotat. Una administració d'Elx s'ha vist desbordada i ha venut tots els dècims que tenia en temps rècord, “ha sigut una bogeria, estem desbordats”, afirma Susana Irles, encarregada de l’administració número 26 d’Elx.  

Premonicions o preferències a banda, ja ho saben, el 22 de desembre, tots els números estan dins del bombo.

També et pot interessar

stats