La primera setmana sencera de curs acaba amb 33 aules confinades a les escoles valencianes

Educació destaca que els grups aïllats només suposen l’1,4% del total

Una classe d'un centre educatiu de València en una imatge d'arxiu
Una classe d'un centre educatiu de València en una imatge d'arxiu / Europa Press

Un total de 33 grups d’alumnes, que estudien en 28 centres educatius valencians, han quedat confinats la primera setmana completa del curs, segons les dades de la Conselleria d’Educació. Tot i això, des d’aquest departament assenyalen que el 99,9% dels grups ha conclòs aquesta primera setmana sencera sense cap incidència sanitària i les aules confinades només suposen l’1,4% del total. 

Entre la població escolar d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat i FP s’ha detectat un 0,01 % de positius actius del total de l’alumnat. Amb l’aplicació dels protocols i les mesures de seguretat, Salut Pública ha decidit establir l’aïllament preventiu d’un 0,1 % d’alumnes per haver tingut contacte estret amb positius.

Pel que fa al personal docent, s’han confirmat un 0,01 % de positius actius del total del professorat. Amb l’aplicació de les mesures de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat aïllar preventivament un 0,02% del personal docent.

Per comarques, el 98,2 % dels centres educatius de les comarques del sud no té cap grup confinat, el mateix que ocorre en el 99,2 % dels centres de les comarques del nord. Quant a les comarques del centre de la Comunitat Valenciana, el 98,6 % dels centres educatius tampoc té cap grup escolar confinat.

També et pot interessar

stats