Primera nevada a les comarques de l'interior sota l'estat d'alarma

El Centre d'Emergències activa la preemergència nivell taronja per nevades fins al migdia al nord de Castelló.

VÍDEO | Primera nevada a les comarques de l'interior sota l'estat d'alarma

La previsió meteorològica es confirma i ja neva a les comarques de l'interior de la Comunitat Valenciana. Neva als Ports, l'Alt Maestrat, l'Alt Palància i l'Alcalatén, a Castelló; i a les comarques dels Serrans, el Racó d'Ademús i la Plana d'Utiel-Requena, a València. Això ha fet que el Centre d'Emergències haja activat la preemergència nivell taronja per nevades fins al migdia al nord de Castelló.

El Consorci de Bombers de Castelló ha activat el dispositiu de nevades, davant de l'avís taronja a l'interior nord i el nivell groc a l'interior sud de les comarques de Castelló. Estan preparades 18 màquines llevaneu, 250 tones de sal i efectius dels parcs de bombers, dels parcs forestals i personal de Protecció Civil.

Neu a la comarca dels Ports / @Meteomorella

Aquest nou temporal és el primer que arriba amb la població confinada a casa per la Covid-19. Per això, el cap del servei d'informació dels bombers de la Diputació de Castelló, Manolo Nicolás, ha demanat limitar les eixides encara que estiguen autoritzades. Cal conduir amb precaució en almenys sis carreteres.

A més, amb la previsible baixada de temperatures i el risc de neu i pluja es vol insistir que s'extreme la precaució a l'hora d'utilitzar els diferents sistemes de calefacció per a evitar possibles incendis als habitatges.

També et pot interessar

stats