La previsió de l'oratge per a la Vall d'Ebo: vent de llebeig i repunt de les temperatures

Les condicions per a l'extinció del foc durant les pròximes hores d'aquest dimarts són desfavorables

La previsió de l'equip de l'oratge d'À Punt / À Punt Oratge

No hi ha bones notícies pel que fa a la previsió meteorològica que s'espera per a la vesprada d'aquest dimarts en les àrees afectades per l'incendi de la Vall d'Ebo. Segons les previsions de l'equip de l'oratge d'À Punt, les condicions per a l'extinció del foc durant les pròximes hores són desfavorables: bufa vent de llebeig, es preveu una humitat baixa i hi ha un repunt de les temperatures. L'única bona notícia que s'espera dins d'aquest context negatiu és que el vent no serà de direcció tan canviant com el d'ahir, ja que sembla que s'imposarà el llebeig cap al flanc més oriental de l'incendi.

Demà les condicions milloren, perquè s'espera un augment de la humitat al llarg del dia, un descens lleuger de les temperatures i un vent més fluix, entorn els 10-20 km/h.

Situació més favorable a Begís

Les condicions atmosfèriques previstes per a aquest incendi són més favorables que a la Vall d'Ebo, tot i que hi haurà una lluita entre el vent de ponent i el de llevant, s'espera que no bufe amb molta intensitat. Les temperatures seran més suaus i la humitat més alta que al sud de la Comunitat Valenciana.

Dimecres, la situació millorarà considerablement. De vesprada la humitat continuarà augmentant i s'activarà un avís per tempestes a tota la meitat nord del territori, que no seran seques com les del cap de setmana passat.

També et pot interessar

stats