El presumpte violador d'una menor amb discapacitat a Torrent passa a disposició judicial

El fisioterapeuta de 30 anys treballava al centre municipal d’atenció primerenca i el van sorprendre els pares de la xiqueta

El presumpte violador de la xiqueta amb discapacitat arriba al jutjat d'instruccio número 3 de Torrent
El presumpte violador de la xiqueta amb discapacitat arriba al jutjat d'instruccio número 3 de Torrent / À Punt

El fisioterapeuta detingut per haver violat presuntament una menor amb discapacitat en un centre municipal de Torrent ha passat aquest dijous a disposició del jutjat número 3 de la localitat.

El jove, que respon a les inicials M. S. G., treballava com a terapeuta del centre d’estimulació primerenca, un servei municipal externalitzat que presta l’empresa Servipsico Cooperativa Valenciana en les dependències de la Casa de la Dona de Torrent i hauria abusat de la xiqueta, de dos anys i que pateix paràlisi cerebral, mentre la tractava.

En l’atestat policial, avançat aquest dimecres pel diari Las Provincias, els agents relaten que van ser els pares de la menor de dos anys els que van descobrir la presumpta violació, alertats pels plors de la menuda.

En tombar la porta i accedir als llocs dels fets, els progenitors van sorprendre el fisioterapeuta amb els pantalons baixats, a més d’altres d’indicis que podrien confirmar els fets i que la Policia ja investiga.

L'home, segons ha publicat À Punt en exclusiva aquest dijous, va fundar un club d’esport adaptat dedicat al foment de l’activitat física i la inclusió social dels xiquets i xiquetes amb discapacitat. L’entitat esportiva té seu a Torrent i practica disciplines esportives adaptades com el futbol o el surf, unes activitats en les quals han participat al llarg dels últims anys més d’un centenar de menors amb diversitat funcional.

També et pot interessar

stats