Presó per a un home a Alacant acusat d'abusar d'una menor a través d'una xarxa social

L'exparella, que l'havia denunciat per maltractament, va ser qui va avisar la policia.

Presó per a un home a Alacant acusat d'abusar d'una menor a través d'una xarxa social
Presó per a un home a Alacant acusat d'abusar d'una menor a través d'una xarxa social

El jutjat de guàrdia d'Alacant ha decretat l'ingrés en presó per a un home de 32 anys que havia detingut la Policia Nacional per, presumptament, abusar d'una menor de 16 anys a través d'una xarxa social. A l'arrestat, que té antecedents pels mateixos motius, se l'acusa dels delictes de provocació sexual, abús sexual a menors, corrupció de menors i amenaces després d'haver contactat amb una menor de 16 anys a través de diverses aplicacions de mòbil per a sol·licitar-li fotos de caràcter sexual. Fins i tot, va arribar a mantindre videotelefonades amb contingut sexual. En el domicili de l'home detingut els agents han intervingut una gran quantitat de material informàtic.

La menor, que en el moment dels fets tenia 14 anys, va conéixer el presumpte abusador a través del perfil d'una xarxa social. Posteriorment continuaren conversant mitjançant una altra aplicació de missatgeria instantània, a través de la qual l'home li demanava que li enviara fotos sense roba i de caràcter sexual, peticions a què la xica es va negar en tot moment. No obstant això, sí que van arribar a fer videotelefonades en les quals la menor es quedava nua, fet que l'agressor va utilitzar per a amenaçar-la de publicar els vídeos si a canvi no li enviava fotos de contingut sexual explícit.

Després de localitzar a la víctima, els agents identificaren el presumpte autor de l'assetjament, un home que ja té antecedents per fets similars i a qui, fins i tot, havien condemnat a penes de presó en dues ocasions per aquests delictes. La veu d'alerta en aquest cas la va donar una exparella de l'arrestat, que l'havia denunciat per maltractaments, i que va posar en coneixement de la Policia Nacional les sospites que tenia sobre el comportament d'ell.

També et pot interessar

stats