Presó provisional per al presumpte autor de l’assassinat del propietari d’un bar a València

Agents de la Policia Nacional van detindre l’home, de 55 anys i d’origen espanyol, dissabte passat

Imatge d'arxiu d'un cotxe patrulla de la policia nacional
Imatge d'arxiu d'un cotxe patrulla de la Policia Nacional / Europa Press

El jutjat d'instrucció número 21 de València, en funcions de guàrdia, ha acordat la presó provisional comunicada i sense fiança per al detingut en relació amb la mort del propietari d'un bar divendres passat.

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana informa que l'home queda investigat en una causa oberta per un delicte d'assassinat/homicidi.

Agents de la Policia Nacional van detindre dissabte passat un home com a presumpte autor del crim. El sospitós, de 55 anys i d’origen espanyol, va ser detingut al voltant de les 20:00 hores.

El crim va tindre lloc divendres al voltant de les 7:00, quan la víctima va ser apunyalada mentre es disposava a alçar la persiana del seu bar, un local situat al carrer de Joaquim Ballester de València.

Fins a la zona es va mobilitzar una unitat del SAMU, l'equip mèdic del qual va arribar a estabilitzar el ferit després de fer-li la reanimació cardiopulmonar avançada i altres maniobres. No obstant això, la víctima, de 47 anys i d'origen xinés, va ser traslladada amb ferides per arma blanca a l'Hospital La Fe de València en l'ambulància de suport vtal avançat, on finalment va morir.

També et pot interessar

stats