Presó provisional per a un monitor per agredir sexualment set menors a Arenys de Munt

L'home, de 38 anys, treballava com a monitor d'equitació i va ser arrestat dimarts

Foto d'arxiu d'un mosso d'esquadra
Foto d'arxiu d'un mosso d'esquadra / Shutterstock

Un home de 38 anys, monitor d'equitació en un centre hípic de la localitat catalana d'Arenys de Munt, ha ingressat a la presó després d'haver sigut denunciat per almenys set menors de 16 anys per agressió sexual.

Fonts dels Mossos i del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya han confirmat que l'home va ser arrestat dimarts passat i divendres va passar a disposició judicial en el jutjat de guàrdia d'Arenys de Munt. El jutge ha dictat presó provisional, comunicada i sense fiança per una causa de delictes contra la llibertat sexual de menors de 16 anys.

Els fets van tindre lloc el 2016 a l’hípica l'Espiga. Segons sembla, l'home generava un entorn de confiança amb les famílies i les víctimes, per a després poder-les agredir sexualment.

El presumpte autor va ser denunciat a principi de setmana per una alumna menor d'edat, a la qual posteriorment se'n van sumar altres sis. Els Mossos mantenen oberta la investigació.

Josep Sànchez, alcalde d'Arenys de Munt, ha declarat als micròfons de TV3 que l'Ajuntament es personarà en la causa judicial com a acusació particular. "Veient com estan evolucionant els fets, possiblement hi pot haver més casos", ha dit Sànchez, que ha explicat que el consistori vol estar al costat de les famílies afectades.

També et pot interessar

stats