Condemnat un jove de 23 anys per abús sexual a una menor a la platja de Benidorm

El jutge considera provat que va realitzar tocaments a l’adolescent, de catorze anys, contra la seua voluntat i que després li va demanar fotos nua

Imatge la platja de Llevant de Benidorm, una de les ciutats amb més activitat turística de la Comunitat Valenciana
Imatge d'arxiu de la platja de Llevant de Benidorm, on van tindre lloc els fets / À Punt NTC

L'Audiència d'Alacant ha condemnat un jove de 23 anys a una pena de dos anys de presó per abusar sexualment d'una menor de catorze anys l’agost de 2020 a la platja de Llevant de Benidorm i instigar-la perquè li enviara fotografies on apareguera nua.

La sentència imposa a l'acusat un any i mig de presó per un delicte d'abús sexual a menor, al qual afig la mesura de llibertat vigilada durant tres anys. Així mateix, li imposa altres sis mesos d'internament per un delicte de corrupció de menors per incitar a la xica a enviar-li fotografies nua i afig altres dos anys de llibertat vigilada en relació amb aquest segon delicte.

La sentència recull que l'adolescent i l'acusat havien contactat en un centre d'esquí aquàtic. També detalla que, quan els dos es trobaven en l'aigua, l'acusat es va aproximar a la menor en una zona en la qual no feia peu per a agafar-la, besar-la i tocar-li els pits i els genitals, "per fora i dins de la roba", segons matisa la sentència, en contra de la seua voluntat.

Davant d'aquest abús, l’adolescent va poder tornar a la vora i allunyar-se d’ell. No obstant això, la sentència concreta que a l'octubre, l'acusat li va enviar un missatge a la menor requerint-li fotos d’ella nua, petició a la qual no va accedir la menor.  

Indemnització de 2.000 euros

L'acusat va reconéixer l'enviament d’aquests missatges en el juí, encara que va negar els tocaments en contra de la voluntat de la xica. A més, va afirmar que desconeixia que fora menor i que ella li havia dit que tenia més de dèsset anys. No obstant això, el tribunal atorga credibilitat a la víctima, qui va declarar que ella no es va posar més edat de la que tenia.

A més de la pena de presó i internament, el condemnat també haurà d'indemnitzar la menor amb 2.000 euros pels danys morals ocasionats.

També et pot interessar

stats