Presó provisional per a l'home que va tractar de matar la seua parella a Alacant

La jutge també ha prohibit a l'investigat comunicar-se amb la víctima o acostar-se a ella a menys de 500 metres fins que recaiga una resolució definitiva en el procediment judicial

Imatge d'una agent de la Policia Nacional a Alacant
Imatge d'una agent de la Policia Nacional a Alacant / CNP

El jutjat de violència sobre la dona 1 d'Alacant ha decretat aquest dijous presó provisional per a un home detingut aquest dimarts per intentar matar la seua parella, que va ser rescatada amb vida per la policia, penjada d'una cortina, en un pis de la ciutat, segons ha explicat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV). La Policia Nacional d'Alacant i els serveis sanitaris van salvar la vida de la dona, que es trobava ja en estat inconscient, sense respiració i pols molt feble.

La jutge també ha prohibit a l'investigat comunicar-se amb la víctima o acostar-se a ella a menys de 500 metres fins que recaiga una resolució definitiva en el procediment judicial, obert inicialment per un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

Els fets es van produir al voltant de les 4:15 hores de la matinada de dimarts, quan la Policia va rebre l'avís que una dona estava sent agredida per la seua parella, un home de cinquanta anys. L'home va ser detingut a l'interior del domicili de tots dos com a presumpte autor d'un episodi de violència de gènere.

Els agents van despenjar la dona i li van practicar tècniques de reanimació cardiopulmonar durant set minuts fins a l'arribada dels serveis sanitaris d'emergència, que van aconseguir recuperar les seues constants vitals. Després la van traslladar a l'Hospital General d'Alacant, on va quedar ingressada a l'UCI.

També et pot interessar

stats