Salven la vida d'una dona agredida a Alacant per la seua parella i penjada d'una cortina inconscient

Els agents han detingut a l'home, que té més d'un centenar de detencions per delictes contra les persones i el patrimoni

Imatge d'una agent de la Policia Nacional a Alacant
Imatge d'una agent de la Policia Nacional a Alacant / CNP

La Policia Nacional d'Alacant i els serveis sanitaris han salvat la vida d'una dona presumptament agredida per la seua parella i que estava penjada d'una cortina enrotllada pel coll i amb nusos, en estat inconscient, sense respiració i pols molt feble.

L'home, amb el qual havia començat recentment una relació sentimental, mostrava "passivitat" davant la situació i una actitud "desinteressada" cap a la víctima en el moment de l'arribada dels agents.

Els fets es van produir al voltant de les 4:15 hores de la matinada, quan la policia va rebre l'avís que una dona estava sent agredida per la seua parella, un home de 50 anys que ha sigut detingut, a l'interior del domicili de tots dos com a presumpte autor d'un episodi de violència de gènere.

Els agents van despenjar a la dona i li van practicar tècniques de reanimació cardiopulmonar durant set minuts fins a l'arribada dels serveis sanitaris d'emergència, que van aconseguir recuperar les seues constants vitals. Després la van traslladar a l'Hospital General d'Alacant, on ha quedat ingressada en l'UCI per a ser assistida.

Les primeres perquisicions indiquen que la parella havia començat recentment una relació sentimental en la qual ja s'haurien produït altres episodis de violència.

El detingut, de 50 anys i nacionalitat espanyola, té nombrosos antecedents policials i serà posat a la disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia d'Alacant.

També et pot interessar

stats