Presó provisional per a l’home acusat d’atracar en només 20 minuts dos bancs a Albatera

A l'arrestat, de 58 anys, se li imputen dos delictes de robatori amb violència i intimidació, un d'ells consumat i l'altre en grau de temptativa

Les forces de seguretat busquen a Albatera i zones pròximes l'home que pretenia atracar la sucursal
Les forces de seguretat busquen a Albatera i zones pròximes l'home que pretenia atracar la sucursal / Ajuntament d'Albatera

Un jutjat ha decretat aquest divendres l'ingrés en presó provisional per a un home de 59 anys acusat de ser el presumpte autor de dos atracaments perpetrats en només vint minuts, en dos bancs d'Albatera (Baix Segura), usant una arma curta de balins, segons ha informat la Guàrdia Civil.

Els fets van ocórrer dijous, al voltant de les 9:30 hores, quan el presumpte autor va entrar a la seu d'una cèntrica entitat bancària de la localitat i, esgrimint la pistola, va amenaçar el personal del banc, exigint-li que li entregara tots els diners que hi havia en la caixa forta.

Com que no va poder accedir-hi per les mateixes mesures de seguretat del banc, un dels empleats li va donar una xicoteta quantitat de diners en efectiu, a penes 50 euros, el poc que va trobar en el seu poder, però va ser suficient perquè el lladre se n'anara corrent del lloc.

Al cap de pocs minuts es va rebre un altre crit d'alerta: s'estava produint un segon atracament en la seu d'un altre banc, situat també en el nucli urbà d'Albatera. En aquesta ocasió, l'atracador va fugir ràpidament, sense aconseguir emportar-se diners.

Menys de dues hores després que fugira de la segona entitat financera, agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local d'Albatera van trobar l’home i el van atrapar. A l'arrestat, resident als afores d'Albatera, se li imputen dos delictes de robatori amb violència i intimidació, un d'ells consumat i l'altre en grau de temptativa.

El detingut ja ha passat a disposició del jutjat d'instrucció número 1 d'Oriola, que ha decretat el seu ingrés en presó provisional. 

També et pot interessar

stats