Un home armat intenta atracar un banc d’Albatera

Les forces de seguretat busquen aquest individu, que se n'ha anat de la sucursal de buit, en dir-li la treballadora que no tenia diners en efectiu en finestreta

Les forces de seguretat busquen a Albatera i zones pròximes l'home que pretenia atracar la sucursal
Les forces de seguretat busquen a Albatera i zones pròximes l'home que pretenia atracar la sucursal / Ajuntament d'Albatera

Un home, armat amb una pistola, ha intentat atracar aquest dijous una sucursal bancària d’Albatera, encara que no s’ha pogut emportar cap botí perquè els treballadors no disposaven de diners en efectiu en eixe moment, segons avança el diari Levante-EMV.

L’atracador se n'ha anat de l’oficina sense ferir ningú després que la treballadora que estava en la finestreta li argumentara que no disposava de diners en efectiu i que altres companyes li obriren els caixons al presumpte lladre per a demostrar-li que, efectivament, no tenien bitllets disponibles.

Segons el relat que recull Levante-EMV, l’home estava fent cua, esperant ser atés en la finestreta. Quan li ha tocat el torn, li ha demanat a la treballadora que estava atenent la clientela que omplira la bossa que li mostrava de diners, advertint-li que era un atracament. Aleshores, la treballadora li ha argumentat que no tenia diners en efectiu.

Sense ferits

“No estic de broma”, li ha advertit aleshores el presumpte lladre al mateix temps que l’apuntava amb la pistola, de manera que la treballadora de la finestreta ha tornat a insistir que, per raons de seguretat, no tenia efectiu. En adonar-se de la situació, la resta de treballadors de la sucursal han obert els seus caixons perquè l’atracador constatara que era cert que el que li deien.

Aleshores, l’atracador ha guardat l’arma i se n'ha anat de l’oficina bancària. Les forces de seguretat el busquen ara.

També et pot interessar

stats