Presó provisional per a l'acusat d'intentar matar la parella en un bar de Mislata

El jutjat l'imposa una orde d'allunyament de la víctima i l'investiga per homicidi en grau de temptativa i amenaces greus

Agents de la Policia Local de Mislata, en una imatge d'arxiu
Agents de la Policia Local de Mislata, en una imatge d'arxiu / Twitter: @PoliciaMislata

El jutjat ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home de 38 anys detingut dimarts a Mislata per presumptament intentar matar la parella i ferir amb un ganivet de grans dimensions un jove que va tractar d'ajudar-la. Segons ha pogut saber À Punt de fonts de la investigació, a l'individu l'han traslladat ja al centre penitenciari de Picassent i sobre ell pesa també una orde d'allunyament de la víctima. Se l'acusa d'homicidi en grau de temptativa i amenaces greus.

Els fets, coneguts aquest diumenge, van ocórrer a les 15:45 hores del passat dimarts, quan agents de la Policia Nacional acudiren a un bar de Mislata (Horta Sud) on, pel que sembla, hi havia una parella barallant-se. En arribar trobaren un home, retingut per una patrulla de la Policia Local del municipi, que vestia una samarreta tacada de sang i presentava un "gran estat de nerviosisme". Quan l'interrogaren, els va manifestar que tenia la intenció de matar la parella "per una qüestió de gelosia".

El presumpte agressor hauria agafat un ganivet de grans dimensions de l'interior de la barra i hauria començat a perseguir la dona fins al lavabo, on es va refugiar amb por de ser agredida mentre el sospitós colpejava la porta. Així mateix, els policies van assabentar-se que un jove, que es trobava al local i va presenciar els fets, va acudir en auxili de la víctima i, pel que sembla, va forcejar amb l'agressor i va aconseguir desarmar-lo, però va resultar ferit en un dit de la mà.

En veure's desarmat, l'agressor va pegar a fugir del local i va ser aleshores quan el va envestir accidentalment un vehicle mentre travessava el carrer. Finalment, les forces de seguretat l'arrestaren com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i un altre de violència en l'àmbit familiar i el traslladaren a un centre sanitari, on l'atengueren per les lesions patides.

També et pot interessar

stats