Detingut per intentar matar la parella i ferir un jove que la va socórrer a Mislata

El presumpte agressor hauria agafat un ganivet de grans dimensions de l'interior de la barra d’un bar i hauria començat a perseguir la dona fins al lavabo

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta

Agents de la Policia Nacional, amb la col·laboració de la Policia Local de Mislata, han detingut a la localitat valenciana un home després de presumptament intentar matar la parella i ferir amb un ganivet de grans dimensions un jove que va eixir en el seu auxili.

Els fets, que s’han comunicat aquest diumenge, van ocórrer al voltant de les 15:45 hores del passat dimarts, quan els policies acudiren a un bar de Mislata (Horta Sud), on pel que sembla hi havia una parella barallant-se.

A l'arribada a l'establiment, els agents van trobar un home, retingut per una patrulla de la Policia Local de Mislata, que vestia una samarreta tacada de sang i presentava un "gran estat de nerviosisme".

Quan van entrevistar l'home, els va manifestar lliurement que tenia la intenció de matar la parella "per una qüestió de gelosia".

El presumpte agressor hauria agafat un ganivet de grans dimensions de l'interior de la barra i hauria començat a perseguir la dona fins al lavabo, on es va refugiar amb por de ser agredida mentre el sospitós colpejava la porta.

Així mateix, els policies van assabentar-se que un jove, que es trobava al local i va presenciar els fets, va acudir en auxili de la víctima. Pel que sembla, va forcejar amb l'agressor i va aconseguir desarmar-lo, però va resultar ferit en un dit de la mà.

En veure's desarmat, l'agressor va emprendre la fugida i va eixir a la carrera del local, quan va ser envestit accidentalment per un vehicle en travessar el carrer.

Finalment, l'home va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i un altre de violència en l'àmbit familiar, i traslladat a un centre sanitari per a ser atés de les lesions patides.

L'arrestat, de 38 anys i sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats