Presó provisional sense fiança per als tres detinguts per l'assassinat d'un home a Llíria

La causa està oberta per delictes d'assassinat, robatori amb violència i intimidació i furt d'ús de vehicle de motor

Registres en el marc de l'operació 'LLIRIA122'
Escorcolls en el marc de l'operació Llíria 122 / Guàrdia Civil

La titular del jutjat de primera instància i instrucció 2 de Llíria ha acordat l'ingrés en presó provisional, comunicada i sense fiança dels tres detinguts en relació amb la mort violenta d'un home, que va morir el mes de juny passat en un habitatge de la localitat.

La causa està oberta inicialment, i sense perjuí d'ulterior qualificació, per delictes d'assassinat, robatori amb violència i intimidació i furt d’ús de vehicle de motor, detalla el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV). Els tres homes van ser arrestats en el marc de l'operació Llíria 122, desplegada per la Guàrdia Civil. L'operació va començar el passat 25 de juny, quan es va trobar el cos sense vida d'un home de 56 anys, en un xalet del terme municipal de Llíria.

Els investigadors van descobrir que, entre la nit del dia 23 i la matinada del 24 de juny del 2022, tres homes van acompanyar la víctima al seu domicili i, una vegada a l'interior, li van propinar una sèrie de colps sense utilitzar cap objecte. Com a resultat, la víctima va morir, tal com detalla la Benemèrita en un comunicat.

Els suposats autors van sostraure del domicili diners en efectiu i una targeta de crèdit amb la qual van intentar traure efectiu, posteriorment, sense èxit. També van fugir del xalet amb un vehicle que pertanyia a la víctima.

Fruit de les investigacions, el passat 30 de novembre, la Guàrdia Civil va fer dos escorcolls domiciliaris a Llíria i un altre d'Alberic. A més, es va procedir a la detenció de tres homes de 22, 23 i 36 anys. Per a dur a terme les detencions i els escorcolls han participat membres de la Unitat Orgànica de la Policia Judicial, Grup de Reserva i Seguretat i patrulles de Seguretat Ciutadana i del Nucli de Serveis.

També et pot interessar

stats