Passen a disposició judicial els tres detinguts pel crim d'un home a Llíria el juny passat

Els tres homes van acompanyar la víctima al seu domicili i, una vegada en l'interior, presumptament el van colpejar fins a causar-li la mort

Un agent de la Guàrdia Civil en el xalet de Llíria on van assassinar al seu propietari
Un agent de la Guàrdia Civil en el xalet de Llíria on es va produir l'assassinat / Guàrdia Civil

Els tres homes detinguts per presumptament matar a un altre el mes de juny passat en un xalet de la localitat valenciana de Llíria han passat a disposició judicial.

Els arrestos, a Llíria i Alberic, es van produir en el marc de l'operació Llíria 122, mitjançant la qual l'institut armat ha aconseguit detindre els tres individus pels delictes d'assassinat, robatori amb violència, furt de vehicles i temptativa d'estafa.

L'operació va començar el passat 25 de juny, quan es va trobar el cos sense vida d'un home de 56 anys en un xalet del terme municipal de Llíria. Els investigadors van descobrir que, entre la nit del dia 23 i la matinada del 24 de juny, tres homes van acompanyar a la víctima al seu domicili i una vegada en l'interior, li van propinar una sèrie de colps sense utilitzar cap mena d'objecte. Com a resultat, la víctima va morir, detalla la Benemèrita en un comunicat.

Els autors van sostraure del domicili diners i una targeta de crèdit amb la qual van intentar extraure efectiu, posteriorment, sense èxit. També van fugir del xalet amb un vehicle que pertanyia a la víctima.

Fruit de les investigacions, el passat dia 30 de novembre, la Guàrdia Civil de València va realitzar dos registres domiciliaris a Llíria i un altre a Alberic. A més, es va procedir a la detenció de tres homes de 22, 23 i 36 anys, pels delictes d'assassinat, robatori amb violència, furt d'ús de vehicles de motor i temptativa d'estafa.

Les diligències han sigut entregades en el jutjat de primera instància i instrucció número 2 de Llíria.

També et pot interessar

stats